Scrap-Perra!

MEN EEEEY!!!

Jag har just hittat en ny hemsida man kan beställa scrapbook-papper ifrån! :D

Scrap-perra.se heter den! Check it out! Jag ska beställa jättesnart! Typ imorgon, torsdag. Madde (för jag antar att ingen annan är intresserad), ska du haaa? :D Vi kan beställa tillsammans!


Dom har ASFINA grejer ju! :D kolla in Graphic 45-papperna! Gaah, jag kommer inte kunna sova i natt, blev så uppspelt nu.. 8)


xLouise

 


Update:
Jag beställer på fredag, förresten. Då får jag pengar.. ;)


Born this way

Åh det här fick mig att gråta så mycket! 

 

 

 

 

Jag såg klippet när den lilla tjejen, Maria Aragon, sjöng och spelade Born This Way för några dagar sen och idag kom jag över det här klippet. Åååh :') Det är så fint <3



För övrigt så hörde jag den här låten på världspremiären. Tack vare Robin ofc ;) Vi satt typ coh peppade tillsammans via twitter, freakade out lite när de inte spelade den EXAKT kl 10.00.. Men sen kom den! ^^ Jag hade lektion just då, men jag smög in hörlurarna i öronen så läraren inte såg. Som Robin sa "Sneak it for Gaga!" I'm so bad.


Alltså, Born This Way är en sån där låt som bara blir bättre och bättre för varje gång jag hör den. Love it! Och Lady Gaga är så jävla cool! Mmmm!

 

xLouise


Silver crane

Yo and hello! 8)

 

Här kommer lite random tankar bara för att jag måste hålla mig vaken!

Klockan är 12.41 och jag är vaken och uppe! Jag klev faktiskt upp 10.09 imorse efter ca 5 timmars sömn. Bara för att plåga mig själv, kan man tro, men det var för att jag ska kunna somna tidigt ikväll och orka ta mig upp ÄNNU tidigare imorgon! Så ja, delvis plåga mig själv.


Jag var dock inte ut igår, satt bara hemma och nördade lite PreProduction. Vi ska pitcha idéer för våra iD-spottar imorgon, måndag och allt måste vara klart då. D.v.s. concept art, model sheets och storyboard.. Jag är inte klar än, men snart. I hope ;)

Jag ska iaf bygga en liten speldosa med en snurrande papperstrana i silver.. Yeah, here’s a pic:




Detta är 2D, men jag ska bygga det i 3D aight.
Jag är inte helt hundra angående färgerna än...



In other thoughts:  Jag kommer hem snart! :D Elva dagar kvar! Jag hörde att det blir fest den 5:e hos Madde (vilka är pååå?:), den 7:e på nån restaurang (fira pappa) och den 11:e hos Mahayaa.. :D Ska bli jävligt nice att komma hem igen, särskilt nu när de fixat vattnet igen! :D


En annan tanke som slagit mig gul och blå i flera dagar är VAD FAN HAR HÄNT MED TEREZU.SE??? Therese, har du tagit bort din blogg? Isf, WHY? :( Not cool, man. Fix it.


En annan tanke som stör mig är att Therese, Maja, Robin och Linn är i Rom..!  >:(
Hehe närå, man ska inte vara självisk. Hoppas ni har det kul där :)


Angående frågor om mitt förra inlägg; självklart låter jag Glock tha Man köpa min tavla! :D


Ska även passa på att klaga lite på vädret. Det hade just blivit vår här på Gotland; snön och isen var bortsmällt från vägarna, man kunde gå i converse utan att frysa ihjäl, jag tog fram min cykel! Dagen efter snöade det och snöade och snöade lite till. Minst en fuckin decimeter tösnö kom det. Sen blev det iskallt och allt såg ut som fuckin Narnia! Jag fick ställa bort cykeln lika snabbt som jag tog fram den. :( Oh, well. Sommaren kommer väl till slut iaf..


Just det, jag har även skaffat ett DeviantART konto. Ni kan hitta mig på clouiseem.deviantart.com :)



xLouise


He Sang A Sweet Melody

Yo!

Som många säkert vet är jag ett stort fan av The Candle Thieves. Jag älskar deras musik, deras låttexter, deras röster, hela soundet. Allt. Jag kan nog till och med påstå att det är mitt absoluta favoritband! Eventuellt delad första plats med Savage Garden..

Hur som helst, jag blir så sjukt inspirerad av bra musik. Jag känner att jag måste prestera, skapa något, köpa ett instrument och lära mig alla tonerna. Hittills kan jag glockenspiel-delen av The Sunshine Song :D Well, på piano kan jag den. Jag har ju tyvärr inget glockenspiel.. Än! ;)

Även inspirationen jag får till att göra tavlor kommer från just musiken. För någon vecka sedan gjorde jag en tavla medan jag lyssnade på The Candle Thieves på repeat; Balloon #2, My Love Will Clap Its Hands For You, Lonely Lonely Lonely, The State That I’m In. Alla dessa låtstycken resulterade I tavlan jag kallar ‘He Sang A Sweet Melody’:




Jag la upp en bild av den på twitter och skrev att den var inspirerad av The Candle Thieves. Efter några timmar svarade dom i bandet! :D


 


Sen, någon dag senare, när jag kollade min mail hade jag fått ett Direct Message från dom, där Glock (mannen som spelar glockenspiel, piano, munspel, keyboard, trummor, well massor) skrev att han ville köpa min tavla!

Can you believe it? :O En av mina största idoler, en kille jag verkligen ser upp till och blir sjukt inspirerad av, gillade min tavla så mycket att han faktiskt vill köpa den hela vägen från Sverige. Jag blev så glad att jag nästan grät :’)



haha okej, nu har jag skrutit klart lol ^^

xLouise


Tuff tuff tuff tuff, tut tuuut!

Yo!

Torsdag den 3 mars händer det grejer, minsann!
Kl. 19.45 anländer ett tåg till Östersunds tågstation med en liten Lollofant som längtar hem en smula. Jag bokade biljetter ikväll och har räknat ut att det är 3 veckor och 3 dagar kvar.
Sen har den som vill chansen att umgås med lilla mig till och med söndag morgon kl 07.33, den 13:de mars. :)

Förutom måndag kväll den 7:de. Då ska jag fira min gamle far som fyller 75! Herre Jösses, många år! :O


Pusss
xLouise



Glockenspiel

In other news..

Jag funderar starkt på att köpa en sån här liten grej:




GLOCKENSPIEL!


Jag är nästan 90 % säker på att den är en sån där som The Candle Thieves spelar på i några av sina låtar. Jag tror man kan skymta den i bakgrunden på denna bild:

 

Glock & Scott från The Candle Thieves

 

Den kostar bara 475 kr från Östmansmusik.

Me wantee! Me needee! Me buyee!
Maybee..



xLouise


Food and other misfortunes

Yo!


Jag tror att om alla testade sig för psykiska störningar skulle nog 90% av befolkningen få en speciell diagnos. Jag undrar vad min är. Jag är helt störd när det handlar om mat. Jag hatar mig själv när jag gör mackor. Jag har ett extremt behov av att få till den perfekta mackan VARENDA gång jag gör en.

Först och främst måste jag göra prick tre mackor, om det är hårdbröd, annars två om det är mjuka mackor. Om de inte är extremt små, då jag gör tre. Jag har nog inte brett endast EN macka på flera år. Det skulle förstöra mig dag.

Second; Jag måste ha smör över hela mackan. Jag brer maniskt ut smöret så det täcker varenda liten millimeter av mackan, och givetvis så tunt jag bara kan. Som resultat av detta beteende finns det alltid brödsmulor i mitt smörpaket.

Sen ska jag ha ost. Alltid. Jag brukar köpa rund hushållsost, men varenda gång jag skär skivor av den hatar jag verkligen att skivorna inte blir rektangulära. Det passar iofs bra på en limpskiva, då dom ju oftast är runda upptill och raka nedtill. På en sån limpskiva skär jag en bit från den runda delen av osten och en skiva mitt på osten, så den blir så rak som möjligt. Men jag har ingen limpa nu, bara hårdbröd. Detta med osten blir då ett stort problem då jag inte bara vill skära i mitten av den, eftersom det då blir en störig grop. Så då måste jag skära bitar från den runda delen och sedan pussla ihop småbitar av osten så den täcker hela mackan. Jag kan ju givetvis inte äta en macka som har mer ost på vissa ställen och ingen alls på andra. Finns det ett litet hål i osten måste jag skära en liten bit som täcker. Ost på varenda millieter är viktigt!

Tur nog hittade jag en fyrkantig ost på Ica i förrgår! Inser ni lyckan? Problemet var löst, trodde jag. Men då ställer osthyveln till problem istället. Den skär för smala skivor så en skiva täcker ändå inte hela mackan. Detta innebär att jag måste skära en jättesmal skiva ute på kanten av osten som jag sedan placerar på den del av mackan som inte redan har ost.

När detta pusslande är avklarat vill jag ha skinka/kalkon på. Där kan jag faktiskt variera mig lite, sedan någon månad tillbaka - Progress!
Jag har dock problem med kanterna på dessa pålägg. De är alldeles för hårda och äckliga, det känns som att tugga på hår eller nått. Usch, de måste bort. Så jag pillar bort kanten med naglarna.

Nu är mackan nästan klart, förutom det lilla faktum att skinkan/kalkonskivan är för stor för mackan, den sticker ut på sidorna, samtidigt som en del av mackan inte har något pålägg alls (förutom osten ofc)! Jag måste fixa det genom att riva bort det som sticker ut och lägga det över den ’tomma’ delen.

Och där, efter ca 20 minuter, har jag äntligen tre hårdbrödmackor som tar hälften så lång tid att äta upp. Ibland går jag hellre hungrig än att ge mig in på detta projekt. Fast oftast känns det ganska värt när jag väl sitter där och knaprar i mig mina små pedant-mackor, som Jonas brukade kalla dom :P



Peace!
Louise


RSS 2.0