Homecoming

Oi!


Imorgon är dagen då jag kommer hem! :D

Fan vad gött det ska bli att få träffa alla fina vänner och familjemedlemmar igen! Och med min varma vinterjacka och nya skor är jag redo för massor av minusgrader i kalla Östersund! Awesome!

Haha fan vad jag peppar :) Men det känns fett nice! Hoppas bara inte flyget blir försenat/inställt/kraschar p.g.a. eventuellt oväder. Vore nice att slippa sånt.. ;)

Jag har packat en del grejer, men har mer kvar. Tänkte även städa hela stugan innan jga drar, och diska, så jag får komma tillbaka till ett rent hus den femte januari.. Måste komma ihåg att gå ut med soporna också..

Anyhoo...


VI SES SNART I ÖSTERSUND!!! :D

Pussss

Jul i stugan!

Yo!


Jag hittade två fina julkort i brevlådan när jag kom hem idag och tänkte att jag skulle försöka få mer julstämning. So…

Kolla in min feta jullunch! Risgrynsgröt, stekta äppelbitar med kanel och socker, glögg, skinkstut med äppelmos och Johnny’s senap, Marabou mjölkchoklad…




Mums

Ey, kolla vilken fin mugg jag har också! :)

 

- Allt detta framför Disney's underbara 'A Christmas Carol' (En Julsaga) med Musse Pigg och Uncle Scrooge. Det är en film som jag verkligen inte kan kolla på utan att brista ut i gråt. Den är så fin…! :’(

Nu är det fan jul i stugan, på riktigt! Även om jag saknar gran, ljusstakar, tomtar, glitter, well.. allt man brukar pynta med. Jag har i alla fall två julkort som pryder mitt lilla hus :)

Och snart kommer jag hem! Det är bara 1 vecka och 1 dag kvar! Det roliga är att det jag saknade mest när jag flyttade hit (förutom familj och vänner såklart) var det goda, rena Östersundsvattnet, men det har ju fuckat sig.. Gotlands vatten är inte så gott, men hellre det än magsjuka I guess.


Jag kommer hem iaf den 21 dec kl 12.20 om allt går enligt planerna. Sen flyger jag tillbaka till Gotland på morgonen den 5 januari. Men all tid mellan dessa datum tänkte jag försöka hinna med så mycket som möjligt! Umgås med familjen, pyssla hemma hos Madde, festa hos Maja, catcha up med allt som hänt under hösten/vintern, chilla på stan, fira Nyår någonstans…

Och så vill jag fika på Tings! As in the good ol’ times. Hoppas någon är på det, så jag slipper sitta som en 'Fat-alone-girl-in-the-corner-eating-her-feelings-cause-she-doesn’t-have-any-friends'. Helst inte.. :S


Snart ses vi, my darlings!! :D


Pussss!

 

xLouise - What's wrong, Scrooge? I thought you enjoyed looking down on the world.


Once upon a December

Yo!

Här är den, Once Upon A December, från filmen Anastasia.
Det är dock inte originalrösten, det är bara en 'fandub', men fin ändå.




Fantastisk scen. Underbart fint gjort. Jag ryser varje gång jag ser den :´)


xLouise

Amor Vincit Omnia

Yo!

 

Klockan är mycket och jag borde gå och lägga mig eftersom det är skola imorgon kl. 09.00. Jag är dock inte trött, eftersom jag inte vaknade förrän två idag och kommer därför inte bli trött förrän om 5 timmar kanske? Fail. Jag får väl blogga istället då.

Och vad ska man bjuda på idag då..? Lite randomness kanske?

De senaste veckorna har jobbat på några nya tavlor. DECOUPAGE FTW! Alltså jag älskar det, det är så jevla kul yaa! ;) Och jag lyckades kamma hem fina servetter från Sagen på Tradera! Asfina är dom, men jag lyckades såklart få dom skickade till min gamla adress i Ope. Fail. Mamma skickade dock vidare några exemplar av dem till mig, så jag kunde trolla fram några nya tavlor!

Tre stycken har jag gjort medan jag lyssnat non-stop på Angus & Julia Stone (Just A Boy, Mango Tree, Bella, Big Jet Plane, Take You Away, Four Seasons In One Day, Living On A Rainbow..). De gör verkligen underbar musik, det går inte att inte bli inspirerad av dem.

- Which brings me to the next topic…

Jag gick ute och funderade häromdagen (något jag brukar sysselsätta mig med ibland). Jag funderade över musikens innebörd i mitt liv och tänkte på något Madde skrev om vad kärlek är. Jag kom fram till att musik är kärlek för mig. Jag känner att jag nog skulle klara mig riktigt bra i framtiden även om jag förblir ’ensam’ (singel) så länge jag har musiken. Jag känner inte att jag behöver mer än så, förutom min familj och mina vänner ofc! Men som livspartner känner jag att musiken räcker. Man kan känna allt till musik, glädje, sorg, inspiration, hat, kärlek! Jag kan ofta känna att jag saknar en viss låt, om jag inte lyssnat på den på ett tag. Det är som att alla separata låtstycken är små individer i min värld; mina små barn, mina vänner, mina fantasifigurer.

Jag tänkte även passa på att skriva en liten Top 5 lista över mina favoritlåtar (ingen speciell ordning)
1. Angus & Julia Stone – Just A Boy
2. The Candle Thieves – The Sunshine Song
3. The Candle Thieves – Bright Lights
4. Darren Hayes – God Is In The Room, Neverland, So Beautiful
5. Darren Hayes – För Många För Att Välja Bara En Till

(Dessa är låtar jag lyssnat på under lång tid och kan därför påstå att de förblir favoriter)

En annan låt som jag älskar, men inte lyssnat på tillräckligt länge för att veta om den kan hamna på min top 5 är Once Upon A December, från den engelska versionen av den underbara Disneyfilmen Anastasia! Älskar filmen, älskar musiken... :’)


Anyhoo.. Här är två av de tavlor jag jobbat med sista veckorna:

 

 

 


Båda är canvasar i storlek 41x33 cm, köpta på Cales Ohlsson.
Jag har i huvudsak använt servetter med rosor, frimärken, olika stämplar samt de fina servetterna från Sagen som jag köpte av Barbro K (från Tradera).
Tänkte ge dem till mamma i julklapp :) (hoppas hon håller sitt löfte och INTE besöker min blogg!)

Själv tycker jag att dessa är lite annorlunda från vad jag brukar göra då de i princip är svartvita och inte sepiatonade. De har heller ingen sån där klocka som jag använt på typ alla andra tavlor jag gjort.. De är väl heller inte så dystra som en del andra.. :P

 

 

Lol, varför är det så att varenda gång jag ger mig på att skriva i bloggen blir det en hel jävla bok. Sorry..!

 


xLouise


Delicacy

Maaah!!

Jag kan inte logga in på Darrenhayes.com för att uppdatera min adress under 'Membership Pack' så jag får hemskickat min Darren Hayes' Delicacy Club Membership Pack Exclusive Christmas Gift.
- Ja, jag har betalat för att gå med i Darren Hayes' fanclub, so kill me. Man får ju så fina grejer och så kan man läsa hans blogg och träffa andra liksinnande människor. Fett värt, bara jag får till min fuckin adress någon gång!


Man kan fan inte kalla sig ett riktigt fan om man inte är med i en fan club, så fuck you close minded bitches.


I want my gift yaa! :(




Nu: andas.. Djupa andetag.



Update.

Jag fick till det till slut. Det var väl bara något fel på sidan. Overcapacity. Alla fans fick påminnelsemail och rusade dit i ilande fart för att logga in och uppdatera sina adresser..

Victory is mine! 8)

x

Plåster

Yao!

 

Det var verkligen en dimma igår. Jag kom hem efter 7 imorse och har feta köttsåret på mitt ena finger. Vad hände där? Nobody knows. Jag satte på ett plåster idag för att slippa se det. Jag hatar verkligen plåster. Det är så sjukt äckligt. Jag hatar plåster mer än jag hatar skor och då är det fan illa att behöva ha ett på långfingret på min högra hand så det måste komma i kontakt med allt jag rör. Det känns som om mitt finger är insmort i bajs och att allt som kommer i kontakt med mitt äckliga plåster även det blir infekterat och förorenat. Motbjudande, äckliga plåster. Fiffan.



On a different note:
Jag sitter och klunkar i mig massa gotländskt, rent vatten. Mmmm vad gott det är med rent vatten direkt från kranen. Fett underskattat!

För övrigt är det bara 17 dagar nu tills jag kommer hem! Den 21 december kl. 12.20 landar jag på Åre/Östersunds flygplats! Mamma kommer och hämtar mig och vi kanske svänger in på Statoil och köper en korv på vägen hem. Who knows.. :)

(Hoppas dom har fixat Östersundsvattnet till dess..!)


Auf Wiedersehen!


Skor

Yo!

Lång dag, sov inget i natt av nån jävla anledning. Var på skolan i några timmar, sen gick jag och köpte skor! Yes, finally har jag hittat vinterskor! Är så jävla less på att traska omkring i mina kalla converse när det massa snö ute.

Jag är dock ingen idiot som inte insett att man behöver bättre skor än så när det är vinter. Jag har faktiskt letat i flera veckor, men inte hittat en enda sko som tål snö och slask. Helt seriöst, alla skor på DinSko är till för inomhusbruk! ALLA. De enda som funkar ute när det snöar eller är slaskigt (som det ju faktiskt är på vintern!) var deras Eco-skor, som var sjukt fula och kostade flera miljarder. Så dem köpte jag inte. Nej, jag vandrade iväg med käpp och matsäck bort till Eurosko i måndags och kollade deras utbud. Den enda skon som såg duglig ut (bra, stark sula som verkar stadig när det är lite halt, varm fodring, högt skaft så man kan gå i djupsnö och en utsida som tål snö, slask och regn) fanns bara i storlek 36. Ursäkta, men jag är vuxen och har större fötter än så! Jag bad dem kolla om det fanns fler på lager? Nej. Går det beställa fler? Nej. Annan färg? Nej. Eller jo, vita i storlek 37. Fuck you. Jag vandrade hem.

Hon i butiken sa dock att de skulle få in nya skor på fredag, alltså idag. Så jag vandrade dit igen, såg mig omkring och hittade ett par svarta skor som såg okej ut. Frågade om materialet, sulan, hur tåliga de är för svensk vinter med mera, med mera.. Jag måste ha låtit som en jävla skofetischist, but I’m not. Jag vill bara inte frysa igen som alla andra år!

NE WAY, jag köpte skorna. Dom kostade 995 kr. Dyrt? Ja, men det spelar fan ingen roll, jag vill inte frysa i år. Och jag orkar helt seriöst inte leta skor längre. Aldrig mer ska jag köpa skor. Jag hatar skor. Jag är så jävla motsats till skofetischist man kan vara. Jag hatar skor.

Hur som helst. Jag har varma skor och nu ska jag snart in i dimman igen.. :)


En liten bild på det då :

Foto: Terezu,
På bilden: jag och Mahaya, Norrköping nov 2010 :)


Lolo

99 luftballons

Oi!

Jag fick mina papper (som jag beställde från Australien för några dagar sen) idag! :D They're awesome! Det var 4 ex av ett papper med luftballonger, 5 ex av ett papper med luftballonger - fast annan design - 6 ex av ett papper med tre stora fågelburar och 1 ex av ett gråblått papper med små fågelburar. Jag köpte såklart upp hela lagret av alla papperna. Awesome, I say.




jag gillar luftballonger..



och fågelburar..

Köpta från WildAboutScrap.com.au


Dom kom skickade i en igentejpad gammal pizzakartong. Jag kände lite nostalgi svepa igenom min när jag öppnade den. Det var som att stå en vanlig dag på Matkällan och vika ihop pizzakartonger, samtidigt som jag hade bocken Ali Baba dreglandes i nacken på mig.. Aaah minnen <3


Nighty now!

Flying machine

Yo!



Jag budade ju på frimärken på Tradera för några dagar sen och i går fick jag dem hem i brevlådan!  De låg huller om buller i ca 20 små kuvert, så ikväll har jag suttit och sorterat dem enligt färgskala. Det var flest blå, hittills - jag är inte klar än. Det var ca 400 små frimärken jag vann på auktionen så det är många att sortera. Puh.. Jag hittar dock en del små guldkorn bland dem. Alltså inte riktigt guld, men man brukar väl säga så, right..?

Anyhoo. Jag hittade ett frimärke med en gammal clown på, några med USA-flaggan och många med gamla kungar och drottningar från olika länder. Väldigt många blå, som sagt, därefter många lila, röda/oranga och en del sepia- och gråtonade. Det är nog de sistnämnda jag kommer använda mig mest av, då mina tavlor oftast går i de färgtonerna.

Jag har även passat på att tillsammans med Madde beställa fina papper från stellas.se. Det blev bara tre stycken för min del, men fler exemplar av dem. Så nu ska jag väl försöka komma på något att ha dem till. Några tavlor kanske? :)

 

Dessa beställde jag efter på stellas.se


Jag sitter faktiskt ganska ofta inne på Tradera nu för tiden och svinar åt mig servetter med mera, genom att lägga mina bud i sista sekund så de andra som redan budat inte har en chans att bjuda över.. hehe it’s nice to be mean ;)


Oh and btw! Jag fick tag på några VITA A4-PAPPER till slut (för jag vet att alla undrade, right!?). Tattig som jag är så tattade jag dom av en kompis hehe..


Nu ska jag sooova!
Puss och kram, and that..


RSS 2.0